Bármikor utcára tehetnek minket
2015. március 04. írta: Despota

Bármikor utcára tehetnek minket

0.jpg

Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !!

Az alábbi témákban várjuk a leveleket:

  1. Elszegényedés
  2. Kilátástalanság
  3. Spórolási tippek
  4. stb.

Tisztelt Szegény blog!

Itt sokan csak úgy elítélnek másokat, hogy közben nem gondolnak bele, ők is kerülhetnek ilyen helyzetben. Példának okáért nekem 30 ezres hátralék miatt bontották fel a lakásszerződést! Aki annyira oda van, hogy olcsó az önkormányzati lakás, íme: 53 négyzetméteres lakás bérleti díja 20 ezer, fűtés (tél) 18 ezer, 8 ezer(nyár) hozzáteszem a radiátor hőfokszabályzós! a víz 5-6 ezer, villany 7-8 ezer. Össze lehet adni, egy keresetből mennyi marad, főleg itt SzSzB-megyében ahol max 80 ezret lehet keresni. Még egy szösszenet: ha leadod a lakást tisztán, lakható állapotban kell leadni ez így helyes. Amennyiben a NYÍRVV teszi rendbe úgy erre a lakásra fizetsz 900 000 ezer forintot. Mivel ez a cég az önkormányzaté, így amit lehet, felújítanak rajta a te költségeden!

hajlektalan_utcan_0.jpg

Én például nem fogadtam el az összeget tehát nem azt jelenti, hogy nem fizetek hanem, hogy ennyit nem, így bíróságra került az ügy. Ráadásul a mostani 29 négyzetméteres lakásra nem kötöttek bérleti szerződést velem (itt fizetve van minden nincs hátralékom), pedig a jogszabályokban annyi szerepel, hogy itt ne legyen hátralékom. Hiába fordultam Jászai Menyhért alpolgármesterhez segítségért semmi hatása nem volt, sőt még a NYÍRVV-t vette pártfogásba. Így most ott tartunk a párommal (mindketten rehab kártyások vagyunk én 12 éve szívbeteg, a páromnak több betegsége van) bármikor kirakhatnak az utcára minket. Szóval ennyit röviden tisztelt "EGYES" beírók.

Ja és eddig senki nem segített a perben pedig egy-két képviselőt megkerestem, de nekik is addig jó az ember, míg a szavazatokat gyűjtik.

Aki esetleg tud jogi tanácsot adni, kérem írjon: surda62@vipmail.hu KÖSZÖNÖM.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr267239861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éles Kapitány 2015.03.04. 19:29:32

A szegenyseg nem bun! Ne adjak fel! Nem vagyok jaratos ezena teren, de az elso gondolatom egy non profit szervezet vagy alapitvany megkeresese lenne. Ok tudnanak segiten egy hazon beluli ugyveddel, aki ha nem is tudna elvallalni az ugyet, de tancsot tudna adni teritesmentesen.

Annimals 2015.05.06. 05:08:58

Megvolt a tárgyalás mind a kettő. Sikerült letornázni az összeget 455.000 Ft.
Sajnos eddig a kilakoltatás még mindig a levegőben lóg mert az új szerződést
az önkormányzati lakásra még nincs megkötve. Remélem ez sikerül ha el nem utasítják a tartozásra hivatkozva. Akkor irány az utca :-(((
süti beállítások módosítása