Tönkremegyünk, ha nem segít valaki
2015. július 31. írta: Despota

Tönkremegyünk, ha nem segít valaki

sad-man_1.jpg

Olvasónk végső elkeseredésében fordult hozzánk. A helyzete nem túl rózsás és nem lát semmiféle kiutat nyomorúságos helyzetéből.

Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !!

 

Az alábbi témákban várjuk a leveleket:

 

  1. Elszegényedés
  2. Kilátástalanság
  3. Spórolási tippek
  4. stb

Tisztelt blog és olvasók!

Már végső elkeseredésemben fordulok önökhöz,hogy segítsenek meg oldani kilátástalan helyzetünket.A barátnőm akit gyerekkorom óta ismerek az anyjáéknál lakik rettenetes körülmények között egy sötét konyha végében alig párnégyzetméternyi helyen.A fia fogyatékkal él és baráti köre sincs.ott ahol él folyton piszkálják a betegsége miatt és nincs nyugalmuk.A barátnőm is teljesen kivan idegileg és ha nem oldódik meg a helyzetük ,akkor teljesen tönkre mennek.

Én özvegy ember vagyok és a feleségem testvéreinek az örökölt házában lakok,és ők is folyton támadják a kapcsolatunkat.A fizetésemből tartom fenn a házat,és mivel külön élek így a rezsit is duplán fizetem.Szeretnék össze költözni velük,de nincs hova.A fiának is nyugalomra van szüksége,hogy betudjon illeszkedni az emberek közé,mert jelenleg olyan rossz az ideg állapota hogy nem képes beilleszkedni.A barátnőm se tud  munkát vállalni mert a fiát nem hagyhatja felügyelet nélkül,s nem vigyáznak rá ott sem ahol lakik.jelenleg is súlyosan  veszélyeztetve vannak,mert már nem bírják tovább idegileg ezt az állapotot.

loneliness-sad-man-hd-wallpaper-free-download_1_1.jpg

Nekünk nincs boldog meghitt karácsonyunk sem,mert nem találtunk semmilyen kiutat ebből a válságos helyzetből.Többször is próbálkoztam írni más szervezeteknek,a fókusznak és a házon kívül stábjának is,a mai napig sem kaptam választ a megoldásra.Én  és a barátnőm is Óbudán nőttünk fel és szeretnénk együtt élni.Bármilyen megoldás érdekel ami lehetővé teszi hogy együtt éljünk.

Nagyon szépen kérem az embereket hogy segítsenek a lakáshoz jutást megoldani,mert már nem bírjuk tovább s már nem vagyunk fiatalok sem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr617667668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása