Ha nem tudok albérletbe menni, elveszik a fiamat
2016. szeptember 05. írta: Despota

Ha nem tudok albérletbe menni, elveszik a fiamat

bigstock-sad-mother-sitting-in-empty-nu-13901726.jpg

Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre!

Az alábbi témákban várjuk a leveleket:

  1. Elszegényedés
  2. Kilátástalanság
  3. Spórolási tippek
  4. stb

 

Tisztelt blog!

Szép napot! Bocsánat, hogy önöknek írok! Talán tud tanácsot adni! Nagyon nagy bajban vagyok fiammal. Az apjától azonnal el kéne, menjünk albérletbe, mert bántalmazás miatt feljelentést tettem ellene. Ezért ha nem sikerül megoldjam, akkor el vehetik tőlem fiamat. Mert napi szinten veszélyezteti az apja. A fiam már védelembe is lett véve.

o-sad-mother-facebook.jpg

A baj az, hogy az albérlet már adott, de sajnos addig, amíg ott nem tudom fiam bölcsibe tenni és vissza menni dolgozni addig a rá valót nem tudom megoldani. A bérleti díj 30 ezer ft és egy havi kaució, ebből 20 ezer már meg van. Amire még szükség lenne az a fent maradó 40. A következő hónap már könnyebb lenne, addigra már dolgozni tudnék menni. Jelenleg még a fiam apja házában vagyunk. Itt maximum 15-ig lehetünk aztán át kéne költöznünk, hogy fiamat ne szakítsák el tőlem.

A jelenlegi címem a szerkesztőknél, az albérlet Tabon található. Sajnos már mindent megpróbáltam, de sehol se kaptam anyagi segítséget Kérem, ha tehetik, segítsenek!

Edina

A bejegyzés trackback címe:

https://szegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5311674989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása