Már az öngyilkosságon gondolkodok
2015. április 07. írta: Despota

Már az öngyilkosságon gondolkodok

o-woman-crying-facebook.jpg

Elkeseredett olvasónk fizetésének felét elviszi a végrehajtó, a férje pedig börtönben ül, mert a bíróság szerint túlságosan agresszíven kérte a munkáltatójától, hogy fizesse ki.

Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !!

Az alábbi témákban várjuk a leveleket:

  1. Elszegényedés
  2. Kilátástalanság
  3. Spórolási tippek
  4. stb

Jó napot!

Szegények vagyunk. Oda jutottam 53 évesen hogy nincs mit enni. Nettó 102 ezer Ft a fizetésem, abból levonja a végrehajtó az 50%-át, a maradékból fizetem a vízdíj elmaradás részletét. 33 éve dolgozom egy helyen. Páromat börtönbe csukták, mert dolgozott nem fizette ki a fővállalkozó. Fel jelentette a fővállalkozó, hogy erőszakosan követelte a munkabérét, ezért kapott 2 év 6 hónap börtönt.

Embertelen körülmények között van a börtönben. Nem kapnak rendes étkezést, nem mosakodhatnak, összezárták olyanokkal, akik bántalmazzák. Nekem kellene csomagba tisztálkodó szert, ennivalót küldeni, de nincs miből. Poloskás volt a cellája, kiütést kapott, a börtönorvos allergia gyógyszert adott neki. Tavaly volt egy szívrohama, nem engedik dolgozni. Csak idegileg emészti magát.

depressed-woman.jpg

Tönkre tették a családunkat. Van és volt ügyvédünk, míg nem ment arra kerestünk, hogy Őket fizessük, de már nem tudok miből. A börtönbe nem engedik, dolgozni a betegsége miatt, azt azért nem vállalják, hogy rosszul legyen.

Hát kilátástalan az életünk. Mit tehetnék, irány az öngyilkosság. Örül ennek a magyar kormány. Ismerőseim elfordultak, szégyellnek. Tán még a Jó Isten is szégyell. Nincs remény, azt sem tudom mi célból írtam le, az életemből ezt a keveset, hiszen úgy sem tud senki segíteni.


Tisztelettel.

Homa Pálné Kati

A bejegyzés trackback címe:

https://szegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr237347134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almandin 2015.04.07. 22:10:19

Kedves posztoló! Kérlek, ne legyél öngyilkos! Nagyon együttérzek Veled, talán próbálj a háziorvoson keresztül szaksegítséget kérni, mert remélhetőleg ez a nagyon nehéz időszak is véget fog érni.

Almandin 2015.04.07. 22:15:11

Amúgy egy szégyen, hogy ma Magyarországon azt csukják börtönbe, aki követeli az elmaradt bérét, az meg büntetlenül megússza, aki nem fizeti ki a másikat.

eßemfaßom meg áll 2015.04.19. 08:41:19

Szóval orbánahibás mert a férj egy erőszakos állat (nem, senkit nem csuknak le 2,5 évre mert kiabált a fővállakozóval vagy az asztalra csapott) és valaki felé jó nagy adósságot halmoztak fel régen ( ha a végrehajtó havi 50et visz az nem 2 ki nem fizetett kenyérből jön össze)

pizo 2015.04.24. 14:43:44

@eßemfaßom meg áll: Igen, 2,5 évet - ha első bűntényes - csak komoly ügyben osztanak ki. Min. testi sértés volt a kérés során, de lehet hogy súlyos testi sértés...

Zoli

Zsuzsi2525 2015.05.04. 11:03:25

@pizo: Mondjuk ettől még az a mocsok aki nem fizetett, golyót érdemelt volna....Régen ezért kezét lábát eltörték annak aki nem fizetett....

pizo 2015.05.04. 22:01:11

@Zsuzsi2525: Persze hogy megérdemelte volna a golyót, a kéz- és lábtörés pedig az ítélet alapján feltehetőleg meg is történt.

Zoli

Zsuzsi2525 2015.05.19. 08:48:07

@pizo: Sajnos! - Mint mondtam, kezét lábát eltörném az ilyennek.

De ott van pl. az uborkatolvajok esete. A bácsi áramot vezetett a kerítésbe, hogy megvédje a termését amiért keményen megdolgozott, a cigány meg elakarta venni. Megérdemelte, hogy megdöglött, mégis a tulajdonát védő bácsit rángatták meg. Holott egy uborka is többet ér, mint annak a mocsoknak az élete, aki lopott!

babraba 2015.10.26. 14:01:25

@Zsuzsi2525: hűűűű... remélem soha nem leszel úgy éhes, hogy nincs pénzed! tényleg arányban van az ubi és az emberélet!
süti beállítások módosítása